Aktuellt veckobrev klass 2

Vecka 15-16

Hej!

Detta blir det sista veckobrevet i pappersform. Därefter går ni in på Schoolsoft och läser det. Hoppas ni har loggat in där så ni är igång. Enklast är att ladda ner appen i telefonen för att lätt få notiser när det är något. Inställningen "Åtkomst från app" måste göras på inställningar.

Besöket förra veckan på Göthlinska gården gick bra och var väldigt lyckat. Jag hoppas ni fått höra lite av vad vi fick se. Besök gärna gården i sommar på guidad visning. Den är sevärd.

Vi har gjort ett pararbete om vårt solsystems planeter. Eleverna har tillsammans tagit reda på lite fakta om en planet och gjort en liten affisch om det. Det har gått jättebra och de har varit duktiga.

I matte har vi lämnat klockan och gått vidare med mer multiplikation.

Vi har pratat om påsken, varför den firas och olika traditioner.

Vi badar på 2 gånger till efter lovet. Alla simmar på och tränar på armtag och bentag. De har blivit jätteduktiga.

Veckan efter lovet får vi besök av trolkarlen Kalle som besökte oss i höstas. Vi kommer få ta del av hans trollkarls skola.

23/4 är det skolans årliga "I can-fest". Då får de som vill uppträda med något. Ett gäng i klassen tränar på ett program de tänker framföra.

Måndag den 30/4 är skolan ledig. Fritids har öppet.

v.14 påsklov

13/6 Terminen slutar.

Ha en skön påsk med förhoppning om härligt vårväder! //Ulrika

Sidan uppdaterad: 2018-03-28 21.52