Om skolan

På Ås skola finns för närvarande 109 elever från förskoleklass t.o.m. årskurs 6. Cirka 60 av barnen har också sitt fritidshem på skolan.
Om skolan
Skolans verksamhet omfattar elever från förskoleklass till och med årskurs 6. På skolan finns även ett fritidshem.

Kännetecken/inriktning
På Ås skola arbetar vi aktivt med hållbar utveckling och vi är stolta att vi fått "Grön flagg" för vårt miljöarbete. Vi arbetar efter visionen:
"Hos oss är målet givet, vi är trygga, vetgiriga och lär för livet."
Vår ambition är att möta barnet på dess utvecklingsnivå och därifrån anpassa undervisningen på ett stimulerande och spännande sätt.

Lokaler/miljö
Vi har flera skolbyggnader bl.a. "Gammelbo" som är en vacker gammal folkskola som byggdes i slutet av 1800-talet. Skolgården inbjuder till en mängd aktiviteter och skogen är vår närmsta granne.

Var finns vi
Ås skola ligger i Ås, ett litet samhälle några kilometer väster om Nora.

Sidan uppdaterad: 2012-10-25 15.32