Fritidsgårdar i Nora och Gyttorp

Ungdomar 13-17 år är välkomna till fritidsgården i Nora.
Barn och ungdomar 10-17 år är välkomna till fritidsgården i Gyttorp.

• Fritidsgården i Nora ligger i Karlsängskolan. Friitidsgården är öppen för ungdomar 13 -17 år.
    Öppet måndag och onsdag kl. 16 - 21, fred. kl 16 - 23, även öppen verksamhet dagtid. Under lov och storhelger finns särskilda aktiviteter och ibland andra tider. Se särskilt program.
  • Fritidsgården i Gyttorp ligger i Gyttorpskolan. Fritidsgården är öppen för ungdomar 10 -17 år.
    Öppet tisdag och torsdag kl 15 - 21. Under lov och storhelger finns särskilda aktiviteter och ibland andra tider. Se särskilt program.

Aktiviteter

På fritidsgårdarna kan du känna dig hemma, vare sig du vill delta i aktivitet, träffa kompisar eller bara vila. Det finns café och olika aktiviteter, möjlighet att spela pingis och biljard, tillgång till tv-spel, Ipad och möjlighet till pyssel. Det finns även musikverkstad, tjejgrupp/killgrupp, discogrupp, musikstudio, gemensamma resor och cafégrupp som du kan delta i.

Fredagkvällar och under lov har vi ibland musikarrangemang, disco och olika uppträdanden. Under lov och större helger arrangerar vi speciella aktiviteter. Se särskilt program.

Sommarläger på Alntorps Ö

I juni arrangeras sommarläger på Alntorps Ö för elever i årskurs 6. Lägren är veckovis och barnen övernattar i tält eller i vår lägergård. Vi åker på kanothajk, har äventyrsdagar med kamrat- och samarbetsbanor. Vi har även spökvandringar, tävlingar och lekar samt naturligtvis sol och bad.

Fritidsgårdarna ska vara en plats för alla

Alla som besöker fritidsgårdarnas verksamhet...

• ska känna sig trygga,
  • ska alltid ha känslan av delaktighet efter eget intresse.

Vi som jobbar

Sex fritidsledare arbetar på fritidsgårdarna. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade med fortbildning och följa vad som händer i den ungdomskulturerna. Vi deltar i olika samverkansgrupper med skola, socialtjänst och polis.

Sidan uppdaterad: 2018-10-17