Snart startar Nora Kulturskola!

Det närmar sig start av Nora Kulturskola – en kulturskola för alla mellan 4 och 19 år och med ett utbud av många olika verksamheter!

Under våren blir det Prova på-dagar med dans, instrument, teater, musiklek mm och till hösten startar den reguljära verksamheten. Prova på-dagarna kommer att läggas ut här inom kort så att man kan anmäla sig, anmälan till höstens verksamhet kommer att bli möjlig här från maj månad.

Utöver prova på-dagarna erbjuder vi under våren 2019:
Teater åk 1-4 Onsdagar kl 17.30-19.00, start 23/1
Ledare Miriam Bell
Kostnad 300:-

Gruppen är fullbokad, men lediga platser kan uppstå. Kontakta Nora Kulturskola om du vill ställa ditt barn i kö.

Kontaktuppgifter:
Nora Kulturskola
Storgatan 13, Nora (ingång biblioteket)
lena.skold@nora.se

Om du har frågor om kulturskolan, hör gärna av dig.

Studieförbunden i Nora har också ett utbud av kultur-aktiviteter för barn och ungdomar. Under våren 2019 ser det ut så här:

Studiefrämjandet
Gitarr, piano, keyboard, elbas, trummor, ensemble: mikael.dahlen@studieframjandet.se
Dans: jenny.eknor@studieframjandet.se

ABF
Film: lena.norgren@abf.se

NBV
Piano, fiol: johannes.bjaaland@nbv.se

Kontakta respektive studieförbund för mer information.

Sidan uppdaterad: 2019-01-23